Бандаж універсальний до та післяпологовий артикул 11134

Производитель:  "Dissanna"
Цвет:  білий чорний
Упаковка:  коробка
Состав:  ПА 85 % еластан 15%
Цена:  600.25 грн
Дополнительно: 
В наличии:  есть



Универсальный бандаж до и послеродовый. Бандаж универсальный используется до и п
  • Описание товара
  • Отзывы о товаре
Універсальний (комбінований) бандаж використовується і до пологів, і після них. Він являє собою двосторонній пояс ортопедичної конструкції, у якого одна сторона набагато ширша за іншу, посилена жорсткою накладкою і пружними кісточками. Бічні клапани-липучки дозволяють регулювати розмір та ступінь утяжки пояса, не знімаючи його.
Під час вагітності бандаж надягається широкою частиною тому, для максимальної підтримки та розвантаження спини, а вузьку застібають під животом, забезпечуючи йому надійну підтримку.
Після пологів (і кесаревого розтину в тому числі) пояс перевертається "задом наперед" - і тепер широка його частина служить для утяжки та фіксації живота, а вузька застібається на спині.
Такий бандаж "2 в 1" просто необхідний жінкам з проблемною спиною і гарний, перш за все, своєю практичністю: його придбання дає можливість суттєво заощадити, адже замість двох бандажів (допологового та післяпологового) купується лише один універсальний.
Завдяки бічним утяжкам, одягнути бандаж у післяпологовому положенні жінка може і самостійно, але все ж таки для більш точної фіксації краще, якщо задню липучку їй застебне помічник.
Вибираючи допологовий бандаж у вигляді пояса, потрібно врахувати, що він буде особливо ефективний, якщо живіт вже досить збільшився (з 5 місяців і пізніше), а на ранніх термінах, нещільно зафіксований під поки що невеликим животиком, він може погано "працювати" - з'їжджати підніматися вгору, перекручуватися при ходьбі, нахилах, присіданнях.
Клапани із застібками-липучками, при всій своїй зручності, часом виділяються з-під одягу (особливо літнього), роблячи бандаж "видимим", та ще й липнуть до еластичних колготок, блузки, кофт і псують їх.
 В цій моделі широка спинка.

Розмірна сітка:
Замір робиться по об"єму бедра під животиком.
 розмір 1 об"єм по бедрам 93-96
 розмір 2 об"єм по бедрам 100-104
 розмір 3 об"єм по бедрам 108-112
 розмір 4 об"єм по бедрам 116-120
 розмір 5 об"єм по бедрам 124-128


Колір білий,чорний




ваш отзыв будет первым :)

Оставить отзыв о товаре

Имя: (*)
E-mail: (*)
не показывается на сайте
Текст отзыва: (*)
Введите код: (*)